Vælg blandt 13.504 billige ferieboliger til din næste skiferie.

skiferie europa
skiferie europa

Velkommen til tusindvis af spændende ferieboliger til skiferien!

 

Feline Holidays' skiferie portal gør det nemt som aldrig før at arrangere din skiferie i ni af Europas mest populære ski nationer. Vælg mellem mere end 1.000 forskellige destinationer – og book din foretrukne feriebolig direkte over nettet, så snart du har fundet den.

 

Der er i disse år en stærkt stigende interesse for selv at arrangere sin skiferie. Det er der flere årsager til. Dels har internettet gjort det nemmere end nogen sinde før selv at finde det helt rigtige udgangspunkt for skiferien – og dels er der mange fordele ved selv at køre til feriestedet.

 

Når du har bilen med er det nemt at komme omkring og opleve naturen omkring feriestedet – men det betyder jo også, at du får mulighed for at prøve kræfter med langt flere pister og løjper, end du ellers ville have mulighed for. Flere skisportssteder har etableret fælles liftkort – men det får du jo kun glæde af, hvis du hurtigt og nemt kan komme frem og tilbage mellem de forskellige pister og din feriebolig.

 

Samtidig er der samlet set tale om en billig ferieform, når du selv finder og booker den feriebolig, der skal danne rammen om nogle sjove, spændende og udfordrende dage i Europas smukke bjerglandskaber.

 

Klik på et af landene herunder for at begynde jagten på den perfekte feriebolig til netop din skiferie – nu er der kun nogle enkelte klik imellem dig og de sneklædte bjerge!

Kundeservice
Derfor Feline:
  • Det største udvalg
  • Enkelt og sikkert
  • Prisgaranti på sommerhuse
  • Ferie til en go' pris
  • Service i topklasse
© Feline Holidays A/S - Nygade 8B 2.th - 7400 Herning - Danmark - Telefonnr.: +45 8724 2251 - E-mail: info@feline.dk - CVR nr.: 26347688
Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.